Win een Oeteldress!

Bierfabrikant Bavaria knalde gigantisch met hun kekke Bavaria-jurkjes rond het WK Voetbal. En omdat De Prutsers in de mooiste Carnavalsstad van het land wonen, besloot Bavaria ook een speciale limited edition versie voor Oeteldonk uit te brengen: de oeteldress!

1500 stuks werden ergens in een exotisch oord in elkaar gezet en die waren al om 9 uur op de dag van verschijnen ganz ausverkauft. Maar goed, De Prutsers zouden De Prutsers niet zijn als ze er niet eentje hadden geritseld. Daarnaast zijn we onbaatzuchtig en verloten we em. Helemaal nieuw, in het plastic, alleen even eruitgehaald om te kijken hoe strak ie wel niet is (hij is strak jonge!).

Je kunt hem winnen! Hoe? Je hebt een aantal mogelijkheden:

– Volg De Prutsers op twitter (twitter van De Prutsers);
– Meld je aan op de carnavalshyve;
– Stuur ons een foto in je mooiste (carnavals)outfit waarin je ons duidelijk maakt hoe graag je de jurk wil hebbe (hebbe hebbe);
– Zoek De Prutsers op Carnavalszaterdag op en ga met ze op de foto!

Alle aanmeldingen gaan in één bak en daaruit trekken we de lucky winner. Als je je aanmeldt voor twitter en hyves, komt je naam gewoon twee keer in de koker dus maak je dubbel kans! Bovendien: omdat we zo van foto’s houden, krijgt iedereen die een foto opstuurt twee lotjes in die koker en de zaterdag-Prutsersontmoeters (tip: we zijn op zaterdag in Plein79) 3 kansen.

Is dat een goeie actie of nie? Kijk jij zondag de optocht in Oeteldress?

Succes! Mailen kan naar oeteldress [at] deprutsers.nl

Share this: