Sponsor KiKa met de Prutsers

Als je zaalvoetbalteam De Prutsers heet, is het strikken van een sponsor geen sinecure. Daarom hebben we besloten dat gewoon maar niet eens te proberen, maar in navolging van FC Barcelona de boel eens om te draaien: wat als wij nu eens gaan sponsoren? We hebben besloten onze dure naam te willen koppelen aan KiKa (Kinderen Kankervrij), een stichting die geld inzamelt om kinderen die aan kanker lijden de hoop op genezing te bieden. We benaderen bedrijven die voor een luttel bedrag (minimaal 50 euro) een plaatsje op onze site krijgen en (minstens) een week per jaar Sponsor van de Week zijn op de site. Het gedoneerde geld gaat linea recta naar KiKa.

Wil jij ook sponsoren? Super! Hier zie je wat het inhoudt:

– Je doneert minimaal € 50. Hiervoor ben je een week lang Sponsor van de Week en verschijnt de sponsornaam of banner op de homepage. Daarnaast kom je op de speciale Sponsorpagina, waar de banner, een korte omschrijving naar keuze plus een weblink verschijnt.

Dat is alles! Wil je ons op een andere manier sponsoren (bijvoorbeeld de bedrukking van KiKa op de shirts regelen) kan dat natuurlijk ook. Mail daarvoor even met boudewijn [@] deprutsers.nl. Dat adres kun je ook gebruiken voor andere vragen, opmerkingen, suggesties, ideetjes of weet ik allemaal over deze actie.

Bekijk hier de PDF van deze actie: De Prutsers sponsoren KiKa

Particulieren kunnen natuurlijk ook sponsoren (vanaf 15 euro): zie hier! De Prutsers sponsoren KiKa – particulieren

UPDATE:

Onze actie staat ook op de site van KiKa: http://www.kika.nl/nieuwe-acties/zaalvoetballlers-de-prutsers-sponsoren-kika.html

Share this: