Oud-spelers

In alle jaren hebben er met grote regelmaat gastspelers meegedaan.Soms maar eenmalig, andere jarenlang. Hieronder een (wellicht) onvolledig overzicht.

Naam Jaar Toelichting
Addy van Santvoort 2004-2006 Uit de tijd dat we even te weinig man hadden, prima speler met veel techniek en rust. Via Molle binnengekomen.
Adil Gunuslan 1997 Zeer begaafd technicus, heeft slechts een enkele keer meegedaan. Via Marijn binnengekomen.
Adjay 2005 Warhoofd op het veld, bekend vanwege de mooiste zwanenduik allertijden. Via Molle binnengekomen.
Agron Jakupaj 2000-2009 minus wat jaren tussenin Meest sneaky speler ooit. Jaren meegedaan. Binnengekomen via Kuif.
Alex 1997 Via Marc. Heeft zelfs een keer in Boxershort meegedaan.
Arnoud den Brok 1999 Helft van het beste blanke Nederlandse straatvoetbalkoppel. Echter niet zo goed als Ruud. Ossenaar, dus als hij achter je rug vandaan komt zit er waarschijnlijk ook een mes in.
Arthur Gabrielse 1999 Weinig van te zeggen, heeft slechts twee keer zijn opwachting gemaakt. Logischerwijs de broer van Kuif.
Barry van de Berg 1997 Medestudent van Boudewijn. Prima voetballer, helaas bij een optreden gebleven.
Bart 2006 Een van de makkers die altijd voor ons spelen in de schans, had problemen met de plofbal.
Bastiaan Goossens 1993-2000 Prutser voor altijd.
Coach Eric de Fretes 2004 Ook weer een bekende van Patrick die langs de kant stond. Mocht meekeepen en deed dat behoorlijk.
Collin Hoogeveen 2003 De allereerste speler die zich via de site heeft aangemeld. Is tot dusverre een wedstrijd op proef geweest. Voor prutsbegrippen erg fanatiek.
Danny (aka de Platte) 2013 Maat van Erik. Prima vrolijke kerel, harde knal.
Danny Baumgarten 1996-1999 Prutser van het eerste uur. Vanwege fysiek ongemak voortijdig gestopt. Eigenlijk badmintont ie ook liever.
Dave Baumgarten 1997 Zeker zo agressief als zijn broer, maar met net iets minder techniek dan Danny.
Dick de Laat 2014 Teammaat van Laurens. Prima techniek maar zogenaamde middencirkel speler..
Donny de Fretes 2004 Numero 6 van de invallers die in 2004 hebben meegedaan. Zoon van Coach Eric.
Dylan Peters 1998 Deze kennis van De Prutsers heeft ook nog eens wat weken meegedaan. Vroeger herkenbaar aan de paardestaart a la David Seaman, nu aan zijn buik.
Emanuele Della Corte 1998 Helemaal overgekomen uit Italie om eenmaal op proef mee te doen. In Italie gescout door Boudewijn.
Erik Vink 2001 Heeft een half seizoen meegevoetbald en zelfs potentieel Prutser geweest. Vanwege wanbetalingen echter als enige speler tot nog toe op de zwarte lijst geplaatst.
Erik Passet 1997 Zuipmaat van Bas. Heeft op een vergeten middag ook eens een keer meegedaan.
Erwin Merckx 1997 Druktemaker uit Ammerzoden. Kon als geen ander zeveren en zaniken. Bij 35 graden nog immer in lange broek. Buurjongen van Michiel.
Freek van Casteren 2004 Speler van Fc Haaren/BNA, onze sparringpteam. Conditie als een paard, echter wil dat niet zeggen dat het ook allemaal even effectief is.
Glenn Simon 2005-2006 Ex-Prutser. Vanwege zijn toespitsing op buiten voetbal is Glenn vertrokken.
Greg 2004 Een van de vrolijkste gastspelers ooit, ligt de ganse dag in een deuk. Qua smoel te vergelijken met Hennie Meijer, qua uiterlijk ook. Indien 10 kilogrammetjes lichter zou Kluivert een optie geweest zijn.
Hanco Ubert 2001 Deze tank is een graag geziene gastspeler. Nu aanvoerder van FC Haaren 2, regelmatig sparringteam van de Prutsers. Tevens broer van Laurens.
Imecho 2005-2006 Geweldige bewegingen met de bal, slangenacties, maar met de effectiviteit is het toch minder gesteld
Ivo 2004 Vriend van een collega van Boudewijn. Goeie gozer, zou wat feller mogen zijn.
Jacco 2008 Een van onze voorgangers, en tevens bekende van Dave. Speelt aardig en niet te beroerd om te rennen..
Jeffrey 2005 Maat van Johan, ondanks zijn ietwat dikkere postuur duidelijk een ex-jong oranje speler met een mega strak schot..
Job Meijer 1998 Deze ex-Plein medewerker heeft een half seizoen meegebald en en is na zijn reis naar africa niet meer teruggekeerd.
Johan van Es 2004, 2005 Soort van Hanco, groot, niet te snel maar wel met een megapoeier, wederom uit de zomer van 2004 uit de stal van Molle.
Joost 2008 Ook weer zon voorganger die tussen 6 en 7 zijn energie nog niet was kwijtgeraakt. Enigzins balverliefd en stijf links.
Joost van den Oort 1996-1998 Weer iemand uit Ammerzoden. Bekend van de voorzet achter het standbeen langs.
Joris Florack 1997-2005 Joris kon de druk van het presteren niet meer aan en heeft in de zomer van 2005 besloten om zich toe te leggen op tai chi, teakwando of iets aanverwants.
Juan Carlos de Castanada 2004 Colombiaanse gastspeler. Wist het cokegebruik binnen de perken te houden en speelde redelijk goed. Familie van Joris.
Junior Molle 2004 Na 1 keer te laat te zijn gekomen voor een gastoptreden de tweede keer wel op tijd. Verschrikkelijke outfit maar wel een goede speler. Neef van Molle.
Leon Aarts 1997 Of Lee nu wel of niet heeft meegedaan is niet helemaal zeker. Deze praatgrage vriend van Michiel is in ieder geval wel vaak genoeg uitgenodigd.
Levi 2005 Behalve redelijke techniek is Levi de speler met de meeste tattoos ooit bij de Prutsers. Kwam met Glenn mee.
Lindy 2012 Zwager of zoiets van Hanco. Meest donkere speler die de status van invaller heeft. Of ie ook de langste sjarrel heeft blijft vooralsnog onbekend.
Luc 2006-2008 Drie man deden wel eens mee met ons in de herfst, 2 in intershirt en 1 in barcakledij. Luc was er een van en speelde erg wisselvallig. Komen uit de groep die voor ons speelt. De Interselectie was duidelijk beter dan die van Barca.
Lucien Leerssen 2004 Geleend van FC eenanderfestival. Beter bekend als vriend van huize Ubert. Niet begenadigd met de meeste souplesse, maar zeker wel effectief. Maker van een prachtige Lob op het pannenkoekentoernooi.
Marcel Piters 2007-2008 De zwager van Boud en vakantie en stapmaat. Werd Prutser, speelde 3 wedstrijden, schuurde alles zo ongeveer en nooit meer gezien.
Michael Kapteijns 1996-2009 Deze flegmatieke speler met ijzeren sleep was er altijd bij totdat werk en fysiek protesteerden. Valt nog wel eens in, maar helaas niet meer op oude niveau.
Michiel Enders 1996-2004 Mede organisator van de Prutsers. In een zomer het spoor bijster geraakt en nooit meer iets van gezien of gehoord.
Michiel 1996 Deze roodharige speelde het eerste halfjaar mee in de Schutskamp. Woonde bij Michiel in de studentenflat. Niemand weet waar hij is gebleven.
Nicky Molle 2005 Wederom een Molle man, want het is zijn broer. Dit blok ijzer is een mega goede keeper, aan de bal zul je hem niet zien rennen.
Niels Palayama 2007 Dankzij de belofte van vriendin Wendy moest hij mee doen. Speelde superfanatiek, miste alleen de verfijnde techniek, maar legde er wel 3 in..
Patrick Koppers 2005 Een blanke Real Lunetter, relaxed met een prima balbehandeling.
Paul Molle 2006 Geweldige keeper, vierkant maar zeker op zijn plek in de goal.
Paul van de Loo 2004 Deed mee op klompen, schijnbaar ooit topvoetballer geweest. Zat langs de kant en moest invallen vanwege te weinig man.
Ralf van der Horst 1999 Stevige staartmans die via Joris meedeed en best een balletje kon raken. Vooral bekend door zijn relaxte houding en regelmatig gezien in stamkroeg Plein79.
Robert Gabrielse aka Dj Kuif 2000-2007 Slangenmens met funky voetbalschoenen. Kwam en ging en altijd fan van de 1-2. Final Countdown moet ie wel wat vaker draaien.
Robert 2001 Voor iedereen de broer van Arno gezien het uiterlijk en kwaliteiten. Schijnbaar berust dit toch op toeval, want van familiair verwantschap is volgens beide geen sprake. Heeft twee keer mogen meedoen.
Remco 2006 Nog een van de makkers die altijd voor ons spelen in de schans, valt op door zijn kale kop, speelt behoorlijk.
Ruud Bos 2002 Geweldige bewegingen met de bal maar wat zou je anders verwachten van de helft van het beste blanke straatvoetbalkoppel dat Nederland kent (zie ook Arnoud). Oke de effectiviteit is erg laag maar de bewegingen maken veel goed.
Seat 1997 Uit de flat bij Boudewijn. Weinig geliefd vanwege zijn grote zweetvermogen en de daarmee gepaard gaande geur.
Sjors 1996 Geen groot talent. Ook uit de studentenflat van Michiel.
Skender Halili 2000-2009 Albanese Maffia. Prettige voetballer om mee te spelen, prima techniek en schot, was alleen wat stilletjes..
Stefano Cuccorese 1998 Weer een Italiaans talent. Eenmalig op proef geweest. Zat in de deal met Emanuele.
Vincent Renders 1997 Vanwege tijdgebrek heeft deze broer van Marc en daarmee dus ook neef van Laurens slechts een enkele keer meegedaan. Via Vincent hebben we wel deelgenomen aan het Jos de Letter-toernooi in Maliskamp. Het eerste buitentoernooi waar de prutsers aan hebben deelgenomen (mei 2000).
Wilfred Geurtsen 2001 Naast vriend van Hanco ook speler van FC Haaren 2. Qua speelstijl een evenbeeld van Guy.
Willem van de Bergh 1996-1998 Afkomstig uit Ammerzoden. Specialiteit veel en hard (naast) schieten. Roepnaam Wimmel. Ook een buurjongen van Michiel.
Willem 1997 Deze kleine snelle speler heeft slechts een paar keer meegedaan. Via Marc meegekomen.
Youri 2006 Drie man deden eens mee met ons in september, 2 in intershirt en 1 in barcakledij. Barca Youri was er een van en speelde matig. Komen uit de groep die voor ons speelt. De Interselectie was duidelijk beter dan die van Barca.
Youssef 2004 Niemand weet hoe hij precies heette of waar ie vandaan kwam, maar was gelukkig aanwezig om ons team compleet te maken.
Zanger Roger 2000 Betere zanger dan voetballer. Kennis van Roger.
Share this:

Leave a Reply