Wat is de Leukste Oeteldonkse Kroeg? Stem!

Kijk. Wij Prutsers vieren al sinds jaar en dag Carnaval in de mooiste carnavalsstad van de Lage Landen en zijn sinds vorig jaar zelfs Erkend Lid van de Oeteldonksche Club. Tot zover deze lof op onszelf. Wij vroegen ons onlangs af wat jullie, als vrienden van de Prutsers danwel andere carnavalsbezoekers, nu eigenlijk zelf de leukste Oeteldonkse kroeg vinden.

Dus: we gaan een telling houden. Jullie mogen meebepalen. Deze belangrijke vraag staat een weekje of 3 online en dan gaan we de winnaar bekend maken. Wie weet gaan we die kroeg ook nog wel huldigen of iets dergelijks, maar dat weten we nog niet. Het enige wat jij moet doen, is jouw lievelingskroeg hieronder vinden, het vierkantje ervoor aanklikken en stemmen. Het zou leuk zijn als je ook even invult waarom je dat vindt. En ja, we weten ook dat er best wel wat kroegen ontbreken, maar anders werd het een gigantische lijst. In onderstaande kroegen zijn wij Prutsers met Carnaval ooit geweest (voor zover we dat kunnen herinneren). Staat jouw lievelingskroeg er niet bij, vul die dan in het tekstveld in.

Leuk hè? De uitslag maken we halverwege februari bekend. Wil jij een mailtje ontvangen met de resultaten? Vul dan ook even je mailadres in.

Share this: