Sponsor KiKa via De Prutsers

Als je zaalvoetbalteam De Prutsers heet, is het strikken van een sponsor geen sinecure. Daarom hebben we besloten dat gewoon maar niet eens te proberen, maar in navolging van FC Barcelona (waarom ook niet?) de boel eens om te draaien: wat als wij nu eens gaan sponsoren? We hebben besloten onze dure naam te willen koppelen aan KiKa (Kinderen Kankervrij), een stichting die geld inzamelt om kinderen die aan kanker lijden de hoop op genezing te bieden. We benaderen bedrijven die voor een luttel bedrag (vanaf 50 euro) een plaatsje op onze site krijgen. Ze zijn dan (minstens) een week per jaar Sponsor van de Week op de site. Het gedoneerde geld gaat linea recta naar KiKa.

Wil jij ook sponsoren? Super! Hier zie je wat het inhoudt:

Je doneert minimaal € 50. Hiervoor ben je een week lang Sponsor van de Week en verschijnt de sponsornaam of banner op de homepage. Daarnaast kom je op de speciale Sponsorpagina, waar de banner, een korte omschrijving naar keuze plus een weblink verschijnt.

Dat is alles! Wil je ons op een andere manier sponsoren (bijvoorbeeld de bedrukking van KiKa op de shirts regelen) kan dat natuurlijk ook. Mail daarvoor even met boudewijn@deprutsers.nl. Dat mailadres kun je ook gebruiken voor andere vragen, opmerkingen, suggesties, ideetjes of weet ik allemaal over deze actie.


Details voor sponsoring
Wanneer je besluit mee te doen aan onze actie, hebben we het volgende van je nodig:

  • Logo of banner 180p bij 100p (in jpeg of png)
  • Kort tekstje over het bedrijf
  • Webadres dat we kunnen plaatsen
  • Het bankrekeningnummer dat je kunt gebruiken is 750679549 ING Den Bosch t.n.v. L. Ubert. Vermeld wel even de bedrijfsnaam erbij plus de omschrijving ‘Prutsers sponsoren KiKa’. We zullen je voorts een mail sturen zodra alles online staat.

    Share this:

    Leave a Reply