1 april…!

De 1 april grap van OJC Rosmalen dat Aad de Mos trainer zou worden daar stimuleerde Boudewijn en Laurens om ook een practical joke met de Prutsers uit te halen. Dat het gewillige slachtoffers waren bleek al snel en zo beleefden Laurens en Boudewijn een hilarische avond.

Als basis namen ze de problematiek aan het einde van vorig seizoen toen de gemeente de Prutsers uit de zaal wilde verwijderen om plaats te maken voor Badminton Club ‘s-Hertogenbosch, die na hen spelen. Dit in combinatie met het feit dat er af en toe wat kwade blikken zijn van de Badmintonners als ze wat te lang doorgaan of lopen te klooien met de bal gaf hen inspiratie voor de volgende e-mail die ze zogenaamd van de gemeente hadden ontvangen.

Binnen 5 minuten hadden ze happende Prutsers aan de lijn of in de inbox:

“Stelletje mafkezen”

“moet niet gekker worden, ik wil een onafhankelijk onderzoek, en ik zal vanavond even die badminmannetjes aanspreken”

“wat een badmintoBBers”

Ook ‘s-avonds in het kleedlokaal waren de gemoederen zeker niet bedaard en men wilde bijna een knokploeg gaan oprichten om de badmintonners aan te gaan pakken.

Het plezier zou geheel onverwachts tot nog grotere hoogte stijgen. Robert en Arno gingen na afloop verhaal halen bij de 2 leiders van de badmintongroep, gewapend met de mail die we zogenaamd hadden ontvangen. Tot grote verbazing bleek het Prutsgedrag wel degelijk te zijn besproken binnen BCH maar ze wisten niet hoe snel ze moesten zeggen dat ze het allemaal niet zo serieus bedoeld hadden en dat ze zeker niet wilde dat de gemeente zich zo met de zaak bemoeide. Met samengeknepen billen slijmden ze bij onze delegatie en handjes werden hartstochtelijk geschud. Mediator Arno sprak zelfs de magische woorden: “de kou is uit de lucht”!

Boudewijn en Laurens wisten niet hoe hun gezichten in de plooi te houden en uiteindelijk gaven ze 2 uur later toelichting op de zaken. Edoch, de uitvoering was zo goed geweest dat ze moeite hadden om de mensen de overtuigen dat het echt een 1 april grap was. Arno is nog steeds niet overtuigd trouwens.

Share this: